Museum of Harmony Inside Your Mind

Strada Transilvaniei nr. 24, București
Strada Transilvaniei nr. 24, etaj 1, sector 1, Bucuresti
sâmbătă, 9 noiembrie '19, ora 17:00
Pret bilet: 30 RON pentru vanzare on-line
Pret bilet cumparat la locatie: 35 RON Mai multe detalii

Film Psihologia Cognitiv Comportamentala, Crearea Emotiilor Pozitive

Museum of Harmony Inside Your Mind este conceput pentru a inspira si oferi suport in crearea emotiilor pozitive: bucurie, incredere, curaj, asumare si acceptare, iertare si vindecare a emotiilor negative. Armonia in interiorul mintii inseamna armonia emotiilor si a diferitelor aspecte ale vietii.
 
Muzeul utilizeaza tehnicile multumedia: fotografii, AR, fotografii 3D, inscrisuri, fise de lucru personal, filme video, realizate de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART, pentru constientizarea legaturii dintre ganduri, emotii si realitate si intelegerea faptului ca omul este creatorul propriei fericiri. Starea de bine depinde de modul in care acesta interpreteaza realitatea prin gandurile sale si de emotiile prin care o creeaza.

Filmul despre Psihologia Cognitiv Comportamentala este terapeutic, realizand restructurare cognitiva dupa principiile lui Albert Ellis, fondatorul terapiei cognitiv comportamentale.
Filmul este realizat de Asociatia de Arte si Spiritualitate ZAN ART.
 
Terapia Cognitiv Comportamentala da rezultate excelente de peste 50 de ani in vindecarea depresiei, anxietatii, fricilor, furiei, vinovatiei, rusinii, in depasirea suferintei si emotiilor negative in general, in dependente, managementul stresului, stimuland increderea in sine si gandirea rationala, adaptativa la provocarile vietii.
 
Terapia cognitiv comportamentala ii ajuta pe oameni, indiferent de problema pe care doresc sa o rezolve, sa devina proprii lor terapeuti. Aspectul esential al acesteia este lucrul cu sine, constientizarea modului in care gandurile proprii produc emotii si comportamente, dezvoltarea abilitatilor de identificare si combatere a gandurilor si schemelor cognitive irationale. Astfel, persoana se ajuta singura, indiferent daca detine informatiile din carti, din film sau de la un psiholog.
 
Ideea de baza a acestui tip de terapie cognitiva si emotionala este relatia dintre ganduri - emotii - comportamente. La baza fiecarei emotii, negative sau pozitive, exista un gand sau o serie de ganduri care o declanseaza. Putem transforma sau elimina emotiile negative, schimband tiparele de gandire pe care Terapia Cognitiv Comportamentala le numeste distorsiuni cognitive, transformandu-ne gandirea de multe ori irationala, care ne provoaca suferinta, intr-o gandire rationala care ne confera incredere, curaj, optimism, stima de sine, abilitati de gestionare pozitiva a provocarilor vietii.
 
Vino sa afli mai multe despre gandurile si emotiile tale, despre modul in care acestea influenteaza realitatea pe care o traiesti. Vino sa afli detaliat toate tiparele de gandire care determina emotii si stari negative precum: frica, anxietate, depresie, furie, vinovatie, rusine si mai ales, vino sa afli modul in care sa le combati pe fiecare in parte. Vei primi instrumentele necesare atat prin componentele muzeului cat si printr-un film despre Psihoterapia Cognitiv Comportamentala, a carui coloana sonora are rol terapeutic de constientizare si eliminare a tiparelor negative de gandire care iti provoaca stari emotionale de disconfort.
 
Totodata, o noutate si oportunitate a Muzeului Armoniei "Inside Your Mind" este ca vei avea ocazia sa lucrezi individual pe fise specifice, pentru constientizarea si transformarea emotiilor tale din emotii negative in emotii pozitive, datatoare de energie.

Toate acestea, la un pret modic, promotional, de 5 ori mai mic decat o sedinta la un psiholog, sedinta in care poti lucra doar o mica parte dintre elementele pe care MUSEUM OF HARMONY INSIDE YOUR MIND ti le ofera.
 
INSIDE YOUR MIND este un proiect co-finantat de AFCN - Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta în mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea Asociatiei de Arte si Spiritualitate ZAN ART.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.