"Momente de Ograda" 2016

CASA DOGARULUI ARENA, Merișani (Argeș)
Sat Merisani, Str. Tiganca nr. 1383, Jud. Arges
sâmbătă, 10 septembrie '16
"Momente de Ograda" 2016 este cea de a treia ediție a unei conferințe anuale despre responsabilitatea față de locurile în care ai crescut, despre familie, comunitate și despre prieteni. Mai multe detalii

Te invităm într-o ogradă mare și frumoasă în care te întalnești cu muzică bună, mâncăruri gătite molcom la ceaune, pe plite și în cuptoarele meșteșugite din cărămizile arse de pe vremuri; cu horinci aduse de departe (de la Maramu’) și învechite în butoaie meșteşugite de urmașii Dogarului de la Argeș; cu vin limpede și licoros ce doarme și el liniștit, tras în butoaie de stejar în crama casei, pe care il bei până dimineață și nu te doare capul, cu copii care se joacă pe deal în timp ce muzica se împrietenește cu satul. 

Coloana sonoră a acestei ediții va fi asigurată de COMA, PINHOLES, TOY MACHINES, DJ HEFE, DJ ANDI și DJ SEBASTIAN.

Mai binele acesta a fost făcut la edițiile anterioare de muzica celor de la VIȚA DE VIE, ROA, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS și DJ JIJI.
Surpriza este că trupele nu doar vă vor în-cânta, ci se și vor întrece în gătit la ceaune pentru invitați sub supravegherea artistelor culinare, gazdele Maria și Nadia, cărora li se vor alătura și alți artiști culinari, prieteni.
Anul acesta va fi și mai bine, pentru ca așa sunt întâlnirile între prieteni: de fiecare dată mai bune și mai împlinite.

Biletele la această conferință atât de dragă nouă, se vor putea achiziționa prin rețeaua iabilet.ro.


Taxele de acces implică acces liber la conferinta și la resursele puse la dispoziție (mâncare, băutura, muzică, activități, cazare) și vor fi structurate ca valori și volum dupa cum urmează:
- PRE SALE – pana la 04 septembrie 2016
o 100 bilete – “FONTĂ” (fără cazare) – 100 lei/persoana
o 100 bilete – “ALAMĂ” (cu campare) – 120 lei/persoana
o 100 bilete – “CUPRU” (cu cazare la gazde, în familii) - 150 lei/persoana


- In perioada 05- 10 septembrie, in limita locurilor ramase disponibile:
o “FONTĂ” (fără cazare) – 100 lei/persoana
Copiii sub 12 ani insotiti de adulti (vai, cat or sa se mai joace prin ograda in timp ce parintii se bucura de atmosfera!), au acces gratuit.

FB event: https://goo.gl/hhbpti

#MomenteDeOgrada // #FriendsFamilyForever // #‎SupportYourLocalValues‬

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.