METALHEAD Meeting 2015 Open Air

Cotroceni Open Air, București
str. General Vasile Milea (in spatele AFI Palace Cotroceni)
11-14 iunie '15
SATYRICON, Dark Funeral, Bloodbath, Turisas, Amorphis, The Sirens, Triptykon, Heidevolk. Cruachan, Wind Rose, Primordial, Bucovina, Lacrimas Profundere, Antimatter, Cargo, Demonical, Centinex, Dew Scented, KISS Forever, Arcanorum Astrum, Negura Bunget sunt cateva din numele confirmate la festivalul de 4 zile, METALHEAD Meeting care va avea loc pe 11, 12, 13 si 14 iunie 2015 la Cotroceni Open Air (in spatele AFI Palace Cotroceni). Campingul este gratuit, trebuie doar sa va confirmati prezenta aici: www.metalhead.ro/mhm/camping/ Mai multe detalii

Abonamente pe 4 zile de la 99 de lei pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, IQ BOX, Perfect Tour, ZebraPay)

Campingul este gratuit. Trebuie doar sa confirmati prezenta aici: www.metalhead.ro/mhm/camping/

- abonament Acces General - 99 lei
- abonament Golden Circle - 129 lei
- abonament Meet & Greet + Golden Circle - 250 de lei

Sunt in vanzare de asemenea si bilete valabile doar la showul aniversar CARGO 30 de ani de joi, 11 iunie 2015 la pretul de 35 de lei respectiv 70 de lei Golden Circle, in fata scenei.

Abonamentele pentru METALHEAD Meeting 2015 costa dupa cum urmeaza:

- august 2014 - 15 ianuarie 2015 - 80 lei AG / 109 lei GC (earlybird) - EPUIZATE
- ianuarie 2015 - mai 2015 - 99 lei AG / 129 lei GC
- mai 2015 - iunie 2015 - 119 lei AG / 149 lei GC

In ziua evenimentului abonamentele Acces General vor costa 140 de lei (suntem siguri ca cele Golden Circle se vor vinde cu mult inainte, urmand traditia editiilor trecute)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/791089664320496/


METALHEAD Meeting va avea loc intr-o locatie noua de evenimente, Cotroceni Open Air, in spate la AFI Palace Cotrceni pe un teren deschis de peste 4 hectare (47000 de metri patrati) ! Locatia asigura locuri de parcare atat in cadrul spatiului propriu cat si in parcarea AFI. In vecinatatea acesteia exista Statia de Metrou Politehnica (de langa Caminul Leu), statie de tramvai, troleu si autobuz).

Locatia este surpriza pe care BestMusic si METALHEAD v-o pregatesc de multa vreme, aceasta fiind locatia noastra proprie de evenimente pe care dorim o sa oferim si altor organizatori de concerte din Romania. Revenim curand cu detalii despre acces si multe alte surprize.

Un eveniment METALHEAD

www.facebook.com/METALHEADMeeting
www.metalheadmeeting.com

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.