Madalina Petre | Sunete din vechiul Bucuresti

The Ace, București
Strada Lipscani 78, București 030167
vineri, 10 mai '19, ora 20:00
Pentru seara de vineri, 10 Mai, vă propunem o călătorie muzicală împreună cu vocea și chitara Mădălinei Petre. Mai multe detalii


Având o vastă experiență scenică și un repertoriu variat, artista a ales ca pentru această întâlnire să vă prezinte spre audiție aranjamentele instrumental-vocale ale celor mai cunoscute standarde de jazz și lucrări de bossa nova "My baby just cares for me", "One note Samba" sau "Stella by starlight", dar și a câtorva celebre teme românești precum: "Iubirea noastră nu are apus" sau "Octombrie".

E lesne de înțeles că spiritul improvizatoric ne va învălui pe tot parcursul serii, dar elementul cel mai plăcut în acest context muzical îl reprezintă sonoritatea clasică în care artista îmbracă aceste lucrări.

Suport artist :20 Lei

Rezervari: 0744 843 223 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online https://theace.ro/rezerva
Lipscani 78 - Centrul vechi

Mădălina Petre Ioana studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti și ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum: Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu,
Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop, Emil Bizga. A participat la numeroase festivaluri de profil din care mentionam: IconArt - Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz - Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu - Braila; Festivalul Internațional de Chitară Clasică Târgu Mureș Harmoniacordis.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.