Exclusiv pe iabilet.ro

Mădălina Petre Quartet – Iubirea noastră-i o vioară // Live la The PUB

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
duminică, 21 aprilie '19, ora 21:00
Mădălina Petre Quartet prezintă: Iubirea noastră-i o vioară Mai multe detalii

Mădălina Petre – voce, ghitară
Sorin Spasinovici – violă
Theodor Andreescu – violoncel
Gabi Matei – percuții

Mădălina Petre Quartet prezintă un repertoriu alcătuit integral din piese românești. Veți asculta lucrări ale compozitorilor: Johnny Raducanu, Richard Oschanitzky, Titel Popovici, lucrări cunoscute în interpretarea unor mari voci precum Aura Urziceanu sau Anca Parghel: „Dor de viață”, ”Iubirea noastră-i o vioară”, ”Octombrie” dar și piese ale Bucureștiului interbelic precum: ”Inima-i un telefon„, ”Zaraza”, ”Mâna birjar”, etc.

Fusion, improvizație sau repere prestabilite … câteva din ”ingredientele” pe care cei patru muzicieni le vor presăra asupra întâlnirii cu publicul, în Duminica de Florii.

Rezervări: 0728 843 782

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!  Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea casei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.