Madalina Petre | Acoustic Guitar Fusion @The Ace

The Ace, București
Strada Lipscani 78, București 030167
sâmbătă, 21 septembrie '19, ora 20:00
Pentru seara de sâmbătă, 21 Septembrie, vă propunem o călătorie muzicală împreună cu vocea și chitara Mădălinei Petre. Mai multe detalii

Cu o energie și o iubire extraordinară pentru arta sunetelor, Mădălina Petre, chitaristă și cântăreața, se transpune cu trup și suflet în reprezetațiile sale. Această artă pe care o aprofunează încă din primii ani de școală a purtat-o spre tărâmul cunoașterii muzicii culte, studiind chitara clasică și mai apoi spre cântul vocal. Cu o intensă activitate concertistică atât pe scena muzicii clasice cât și pe cea a jazzului din România, Mădălina Petre consideră că sinceritatea este cea mai bună unealtă folosită pentru reușita unui concert.

Cu aceeași sinceritate Mădălina vă propune pentru acest concert, un repertoriu ce înglobează piesele preferate extrase din toate etapele dezvoltării sale muzicale - de la binecunoscutele și îndrăgitele standarde de jazz precum: Love me or leave me, There will never be another you, One note samba, etc, până la reinterpretări ale unor teme celebre din muzica pop: Every breath you tale sau Can`t take my eyes off of you dar și rearmonizări ale unor binecunoscute povești muzicale românești: Zaraza, Mână Birjar, Iubirea noastră nu are apus. 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.