Loudcity Sessions cu NIGHTLOSERS: concert aniversar - 20 de ani de Plum Brandy Blues

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
vineri, 18 mai '18, ora 21:00
Loudcity Sessions prezintă NIGHTLOSERS: Concert aniversar - 20 de ani de Plum Brandy Blues. Muzică faină, un shot de plum brandy și amintiri. Înregistrările din concert vor fi folosite pe CD-ul bonus la re-editarea albumului original. Mai multe detalii

Uimitor cât de repede a trecut timpul de la lansarea Nightlosers: Plum Brandy Blues. E o cifră rotundă, 20!, se cere sărbătoare. Loudcity + Nightlosers + Clubul Țăranului refac momentul legendar din urmă cu 20 de ani, moment în care albumul Plum Brandy Blues a fost pentru prima oară prezentat publicului în două cluburi care au făcut istorie în București, Big Mamou și Lăptăria lui Enache.

De la lansare și până astăzi, albumul a fost promovat în cluburi și la festivaluri din Albania, Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Cuba, Germania, India, Italia, Moldova, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Rusia, Slovenia, Serbia, SUA, Ungaria. Anul acesta, trupa va re-edita Plum Brandy Blues într-o ediție limitată, sub formă de dublu CD: albumul original + bonus, concertul live După 20 de ani.

În deschiderea concertului vor fi tot NIGHTLOSERS, dar mai tineri cu 20 de ani, în imagini inedite de la lansarea oficială a albumului. Și tot în deschidere, fiecare va primi un shot de plum brandy din partea casei.

Atenție! Chiar dacă va fi un “standing” concert, locurile sunt limitate.

Costul unui bilet:
Pre-sale: 40 ron
În ziua concertului: 50 ron

Hai!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.