Loudcity Sessions cu AG Weinberger Band

Clubul Taranului , București
Intrarea Monetăriei, nr.3
sâmbătă, 20 octombrie '18, ora 20:30
Loudcity Sessions prezintă AG WEINBERGER BAND. În premieră piese de pe noul album, ReBorn. Concertul are loc la Clubul Țăranului din București. Mai multe detalii

Sâmbătă 20 octombrie, Loudcity Sessions prezintă ediția de toamnă – concert AG WEINBERGER BAND, cu piese în premieră de pe noul album, ReBorn. Concertul are loc la Clubul Țăranului. În pre-sale, costul unui bilet este 50 ron.Biletele sunt la vânzare.

Noua formulă AG Weinberger Band recreează, în stil propriu, un univers muzical de înaltă ţinută, cuprinzând piese din repertoriul lui Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson și Charlie Parker. Compozițiile proprii sunt redimensionateş i filtrate muzical de către AG Weinberger în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie, muzica sa emanând aceeaşi sensibilitate şi aceeaşi amprentă solară universului musical abordat.

Considerat de către critici „Mr. Blues al României” și de către legendarul B.B. King „un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă”, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy, decorat în 2011 cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler.

Astăzi, AG Weinberger îşi continuă misiunea cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credință pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

Costul unui bilet la concert:

Pre-sale: 50 ron
În ziua concertului: 65ron

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.