Loredana, Connect-R, Alina Eremia si Dorian canta in prima zi de United Artists Festival

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
duminică, 20 septembrie '15, ora 18:00
Pe 20 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, Uniunea de Creatie Intepretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR), in parteneriat cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), va invita la prima zi a festivalului UNITED ARTISTS, zi dedicata muzicii pop. Mai multe detalii

Loredana, Connect-R, Alb Negru, Alina Eremia si Dorian canta in prima zi de UNITED ARTISTS FESTIVAL


Loredana, Connect-R, Alb Negru, Alina Eremia si Dorian Popa vor concerta in debutul festivalului, pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show open-air de peste 5 ore! Evenimentul va fi prezentat de Aurelian Temisan, iar accesul in Arenele Romane se va face incepand cu ora 18:00, concertele urmand sa inceapa la ora 19:00.


UNITED ARTISTS FESTIVAL pentru un INTERNET ECHITABIL


UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte la Arenele Romane, reunite sub conceptul primei editii UNITED ARTISTS FESTIVAL si cu participarea unor artiști renumiți de pe scena muzicii romanesti.


Evenimentul de anul acesta isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, pe pagina www.fair-internet.eu, precum si sarbatorirea celor 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM, in slujba artistilor.


Timp de patru week-enduri, scena de la Arenele Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a UNITED ARTISTS FESTIVAL. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.


FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.


Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro


Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:


- In presale biletele costa 25 de lei;
- La intrare, biletele costa 30 de lei.


UNITED ARTISTS FESTIVAL este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts si BestMusic Digital Distro, Maguay ca partener IT.