Loredana & Banda Agurida - 29 martie - Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 29 martie '19, ora 23:15
Vineri - 29 martie - Loredana & Banda Agurida revin la Berăria H pentru încă un show extravagant, plin de muzică, dans și culoare. Mai multe detalii

Acces: 20:00 // Show: 23:15

Despre Loredana:

Și-a început cariera la Onești, odată cu lansarea albumului de debut “Bună seara, iubito” - anul 1988. Piesa care dă numele acestui album s-a bucurat de un succes enorm și este până și astăzi una dintre cele mai îndrăgite melodii ale artistei. De-a lungul timpului însă, Loredana a cucerit milioane de români prin discografia bogată și prin aparițiile LIVE spectaculoase, devenind una dintre figurile emblematice ale muzicii românești.

Loredana este fix așa cum o cunoaștem cu toții: etern tânără, plină de #ChefDeViață și cuceritoare prin absolut toate aparițiile sale. Iar pe 5 februarie, la Berăria H, ai ocazia să te bucuri de toată magia artistei într-un show extraordinar, alături de Banda Agurida.

 

Biletele au prețurile:

95 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

60 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

40 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

 

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.