Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece // Valentine's Day

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 14 februarie, ora 22:45
De Valentine's Day, iubita artistă Lena Papadopoulou "The Sweetheart of Greece" urcă pe scena Berăriei H. Te așteaptă o seară grecească de neuitat cu 7 artiști de top pe scenă, cu muzică și dans. Mai multe detalii

Așa că vineri - 14 februarie - vino să asiști la un show de zile mari alături de una dintre cele mai apreciate artiste din Grecia și Balcani. În cei peste 10 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, artista din Salonic a dat lumii super hit-uri ca "Thelo Trella", "Kathe Nihta", "Apagoreumeni agapi" și multe altele, iar acum ai ocazia să le asculți LIVE, în Berăria H.

Acces: 20:30 // Show: 22:45

Biletele au prețurile:
99 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
59 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
35 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

IMPORTANT
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.