ANULAT - Korpiklaani si Arkona canta pe 2 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
luni, 2 noiembrie '15
Dupa tragedia intamplata ieri in Club Colectiv din Bucuresti, din respect pentru familiile victimelor si ale celor trecuti in lumea celor drepti, METALHEAD alaturi de managementul Korpiklaani au hotarat sa anuleze showul de la Bucuresti din data de 2 noiembrie de la Arenele Romane. Cumparatorii care vor sa-si recupere contravaloarea biletelor cumparate vor primi astazi un email (pe adresa de pe care au cumparat biletele) unde vor primi informatii despre returnarea banilor sau sub forma de VOUCHER cu care puteti cumpara bilete de pe iabilet.ro la alte concerte urmatoare sau sub forma de virament bancar. (pe card). Desi METALHEAD nu a avut nicio legatura cu concertul de la Colectiv, cele intamplate sunt un mare semn de alarma pentru noi si va asiguram ca pe viitor vom organiza spectacole unde toate autorizatiile sunt in regula (la fel cum am facut si pana acum) si vom avea grija si la capacitatea salilor unde au loc spectacolele pentru ca toata lumea sa iasa in siguranta in caz de urgenta, asta insemnam oprirea biletelor puse in vanzare atunci cand capacitatea salii o cere. Va multumim si suntem alaturi de familiile indurerate si tuturor celor afectati de acest tragic incident le dorim insanatosire grabnica si putere! Echipa METALHEAD Mai multe detalii

Dupa tragedia intamplata ieri in Club Colectiv din Bucuresti, din respect pentru familiile victimelor si ale celor trecuti in lumea celor drepti, METALHEAD alaturi de managementul Korpiklaani au hotarat sa anuleze showul de la Bucuresti din data de 2 noiembrie de la Arenele Romane.

Cumparatorii care vor sa-si recupere contravaloarea biletelor cumparate vor primi astazi un email (pe adresa de pe care au cumparat biletele) unde vor primi informatii despre returnarea banilor sau sub forma de VOUCHER cu care puteti cumpara bilete de pe iabilet.ro la alte concerte urmatoare sau sub forma de virament bancar. (pe card).

Desi METALHEAD nu a avut nicio legatura cu concertul de la Colectiv, cele intamplate sunt un mare semn de alarma pentru noi si va asiguram ca pe viitor vom organiza spectacole unde toate autorizatiile sunt in regula (la fel cum am facut si pana acum) si vom avea grija si la capacitatea salilor unde au loc spectacolele pentru ca toata lumea sa iasa in siguranta in caz de urgenta, asta insemnam oprirea biletelor puse in vanzare atunci cand capacitatea salii o cere.

Va multumim si suntem alaturi de familiile indurerate si tuturor celor afectati de acest tragic incident le dorim insanatosire grabnica si putere!

Echipa METALHEAD