Irina Loghin în concert la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 20 octombrie '18, ora 19:00
Sâmbătă - 20 octombrie - pe scena Orașului cu Chef de Viață va urca, în aplauzele și chiuiturile dumneavoastră, regina muzicii populare românești: Irina Loghin. Hai să retrăim cu toții cele mai celebre cântece din zestrea muzicală a tuturor românilor și să jucăm împreună cea mai mare horă din anul centenarului! Mai multe detalii

Este înscrisă de mult cu litere de aur în cartea folclorului românesc, dar este si o cântareață universală, abordând cu aceeași lejeritate orice gen muzical. Talentul, frumusețea, modestia și sinceritatea cu care se adresează publicului larg o fac pe Irina Loghin să fie una dintre cele mai iubite soliste din România. Irina Loghin rămâne o mare artistă a românilor, peste care timpul nu va trece!

--IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă


Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro și iabilet.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului 

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro