Ioana Ignat // 7 noiembrie // Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 7 noiembrie, ora 19:00
Sâmbătă - 7 noiembrie - ești invitat la un super concert Ioana Ignat. Alături de Band-ul ei, artista promite un show memorabil, plin de #ChefDeViață, chiar pe scena Berăriei H. Mai multe detalii

Cu siguranță nu vor lipsi hit-urile "Nu mă uita", "Ma dezîndrăgostesc", dar și cel mai nou hit al artistei "O lume întreagă". 

Ioana Ignat este reprezentanta noii generații de artiști români, fiind atât interpretă cât și compozitor. Deși cariera sa este încă la început, Ioana Ignat are deja mai multe piese de succes și colaborări cu artiști ca Damian Drăghici, Speak sau Edward Sanda.

Acces: 17:30  // Show: 19:00

 

Biletele au prețurile:
45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
25 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă  

IMPORTANT:
✔  Mesele vor trebui eliberate până cel târziu la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

Rezervările se fac la:

- 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice platformei de ticketing.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.