Intre doua femei

Casa Caragiale, Bucuresti
21-23 Strada I. L. Caragiale,
sâmbătă, 9 noiembrie '19
Piesa "Intre doua femei" este o impletitura savuroasa intre drama si comedie. O sotie afla ca sotul o insala si cauta raspunsuri chiar la amanta acestuia. Cum se va sfarsi totul? Va asteptam sa aflati si sa radeti copios. Mai multe detalii

Piesa "Intre doua femei", adaptare a piesei "Nu inteleg ce se intampla" de Mihai Ignat, este o impletitura savuroasa intre drama si comedie.

 

O soţie ce se apropie de vârsta de 50 de ani află că soţul o înșală. Ea încearcă să afle răspunsurile la aceste întrebări chiar de la amanta sotului. Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar. Curajul şi disperarea celor două se împletesc într-o poveste pe cât de tragică pe atât de comică, în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări şi declanşează gesturi ce pot fi considerate necugetate. Cum credeti ca se va sfarsi totul?

Va asteptam sa aflati si sa radeti copios alaturi de noi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1,, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Distributie:

Soția: Sidonia Bogomaz

Amanta: Ioana Ancuța Vochin

Regia: Andrei Cotarcea

 

Durata spectacolului: 1h 20 min