Horia Brenciu & HB Orchestra // Valentine's Day @Midnight

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 13 februarie '19, ora 21:45
După concertul FULL HOUSE din 22 ianuarie la Berăria H, carismaticul și romanticul "one man show" HORIA BRENCIU revine în Orașul cu Chef de Dragoste pentru un concert plin de iubire pentru publicul care l-a consacrat. Mai multe detalii

Artistul va urca pe scenă însoțit de HB Orchestra, iar repertoriul acestora va include hit-uri pe care le îndrăgești precum "Do what you like", “Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “A naibii dragoste”, “Inima nu vrea” și multe altele. 


Acces: 19:45 // Show: 21:45

Despre Horia Brenciu:

Din anul 2002, Horia Brenciu înființează trupa HB Orchestra alături de care a susținut concerte de excepție prin toata țara. Primul album a ieșit la lumină sub numele de “35” și a dat lumii cunoscutele piese ca “Funky Party”, “Cine ești tu?”, “Septembrie, luni” sau ”Prolog”. De atunci și până astăzi, motto-ul fiecărui show rămâne același: #DoWhatYouLike alături de Horia Brenciu!


Biletele în PRESALE au preț redus până pe data de 6 februarie:

95 LEI - Cat. A presale (in limita a 150 de bilete) - parter, în faţa scenei cu loc la masă

65 LEI - Cat. B presale (in limita a 250 de bilete) - acces general cu loc la masă

40 LEI - Cat. C presale (in limita a 150 de bilete) - părţile laterale cu loc la masă


Din 7 februarie, biletele vor avea prețurile:  
115 LEI - Cat. A - parter, în faţa scenei cu loc la masă

75 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

45 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

IMPORTANT

Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.      

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervari la 0725 345 345 / 0727 345 347.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.