Hora de Dragobete - cu Aurel Tămaş şi invitaţii săi

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
duminică, 28 februarie '16, ora 16:00
Deschide lada de zestre, îmbracă-ţi costumul popular şi vino la Berăria H pe 28 februarie, la Hora de Dragobete! O zi intreaga de petrecere traditional romanesca cu costume populare, produse traditionale si muzica populara alaturi de Aurel Tamas si invitatii, in companiei incantatoarei prezentatoare Iuliana Tudor. Mai multe detalii

In deschidere vor incinge atmosfera cu muzica de petrecere Florin Grigore & Star Music Band.
Deschide lada de zestre si imbraca costumul popular!!!! Vom premia cel mai vechi si traditional costum!
Incepand cu orele 16:00 si pana seara tarziu…

Începem la ora 16:00 şi petrecem până seara târziu.

Bilete:
30 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
55 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Biletele pot fi achiziţionate din retelele myticket.ro si iabilet.ro. Harta categoriilor: http://www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg .

Rezervările se fac la:
- FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://bit.ly/1R87f1O)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

 Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Cine vine?