Exclusiv pe iabilet.ro

Gramofon - Orchestra Simfonica Bucuresti

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
marți, 24 septembrie '19, ora 19:00
Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra vă invită la o nouă surpriză muzicală, concertul “Gramofon”!  Mai multe detalii

Marți 24 Septembrie, Orchestra Simfonica Bucuresti si dirijorul Andrei Tudor vă invită la o seară specială, un concept nou în care muzica interbelică se armonizează cu povestea vinurilor cramei Gramofon, partenerul Stagiunii SalutCULTURA. Somelierul Sabina Rusticeanu va povesti probabil toate secretele și legăturile dintre muzică și soiurile de vin, istorie, enologie și muzică, la un loc. Concertul “Gramofon” va avea loc la Sala CinemaPRO din București  între orele 19:00 – 21:00. 

În pauza concertului, Cramele Gramofon vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6 ,UCIMR,Bucharest Music Institute (BMI), Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice

Parteneri media: Librăriile Cărturești,Radio Clasic, Media Advertising


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.