GoodWine – Bucharest Wine Fair

Romexpo - Pavilion B2, București
Bd Marasti , nr. 65-67
5-7 aprilie

PACHET SPECIAL LUNA MARTIE:

2 BILETE – reducere de 10%

4 BILETE – reducere de 20%

Goodwine – Bucharest Wine Fair, cel mai important târg de vinuri din Romania are o istorie de 10 ani. Este târgul preferat al pasionaților de vin, dar se adreseaza în egala măsura profesioniștilor, profesioniștilor din HoReCa, precumși industriilor conexe producției de vin.
Mai multe detalii

Târgul se va desfașura în aceeași locație: Pavilionul B2 de la Romexpo, cel mai modern spațiu dedicat târgurilor și expozițiilor din Romania! Pe parcursul celor 3 zile vă invităm la degustări gratuite de vinuri, cursuri de inițiere în lumea vinurilor, dar și Master Classes specializate. 

BILETELE includ acces la târg, degustarea gratuită a tuturor vinurilor expuse, acces la vinuri cu preț de producător și un voucher de cumpărături valabil la magazinul oficial al târgului (10% din valoarea neredusă a biletului).


PROGRAM DE VIZITARE:

Vineri, 5 aprilie: 17:00 – 20:00

Sâmbătă, 6 aprilie: 11:00 – 20:00

Duminică, 7 aprilie: 11:00 – 20:00

 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.