funHUB - Film: Jumanji

funHUB - Esplanada/ Cora Pantelimon, Bucuresti
Șoseaua Vergului 20, București 022448
duminică, 2 august, ora 20:30
Oare cum puteam încheia săptămâna mai bine și trece în următoarea decât cu zâmbetul pe buze? Finalul primei saptamâni la funHUB ne aduce pe ecranul și scena Terasei cu Filme și Umor pe musculosul The Rock - Dwaine Jhonson și pe micuțul mare comedian Kevin Hart într-un film de nota 10, Jumanji : Next Level.

Mai multe detalii

Ne luăm toate măsurile pentru a vă oferi o experiență în siguranță, dar va trebui să vă alăturați și dumneavoastră eforturilor noastre, respectând regulile impuse de locație. Avem reguli stricte când vine vorba de sănătatea dumneavoastră și a noastră: 

1. Vom scoate la vânzare un număr limitat de bilete, pentru a vă garanta confortul fizic și psihic. 

2. Vom efectua triajul epidemiologic, acesta constă în:

a)măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășeasca 37,3 C);

b)observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată);

c)dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 C, se va repeta măsurarea temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;

Dacă se constată menținerea unei temperaturi mai mare de 37,3 C sau/și prezența altor simptome respiratorii ne rezervăm dreptu de a refuza accesul în locație a persoanelor ce nu indeplinesc aceste criterii legale de acces. 

3. Vom organiza mesele cu capacitatea de până la 4 persoane și o distanță minimă de 2 metri între ele. 

4. Vom igieniza terasa și vă vom pune la dispoziție, în permanență, dezinfectant. 

5. Vom fi foarte severi în ceea ce privește purtarea măștilor în spațiile comune. 

6. Vă vom conduce la masă pe un traseu desemnat special către locurile procurate. Vă rugăm să ne respectați indicațiile! 

7. Vă rugăm să evitați pe cât posibil deplasarea în locație, iesirea din zona alocata (spatiu / sector) se poate face doar in urmatoarele situatii:

• Deplasarea la toaletă

• Urgență medicală

• Deplasarea pentru aprovizionare cu mancare din zona special amenajată

• Deplasarea pentru aprovizionare cu băuturi din zona special amenajată

• Pentru a evita aglomerația în zona de food court recomandăm ca o singură persoană să efectueze aprovizionarea pentru tot grupul.

• În cazul efectuării acestor deplasări, vă rugăm să respectați distanța de minim 1,5 metri față de celelalte persoane.

8. Vă recomandăm să ajungeți la locație cu circa 20-30 de minute înainte de eveniment pentru a trece de etapa de verificare a biletelor si a temperaturii în timp util. Evenimentele încep la ora anunțată.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm!

 

Echipa funHUB