Fuerza Bruta +AfterParty

Romexpo, București
Bd Marasti , nr. 65-67
vineri, 9 decembrie '16, ora 21:00
Ați mai văzut un show care se desfășoară deasupra și de jur-împrejurul vostru? Fuerza Bruta – celebrul show de pe Broadway – vine în România în luna Decembrie Mai multe detalii

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru patru spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit întreg mapamondul și care acum este aproape de publicul român!

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală, în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.
Iar emoţia show-ului nu se opreşte aici! Vorbim despre THE EVENT! Mult îndrăgita Delia va avea un rol special în cadrul spectacolului de deschidere şi va uimi publicul român! Excentrică şi o apariţie plină de culoare, Delia se încadrează perfect în atmosfera eclectică Fuerza Bruta! Randi va incinge si el atmosfera si deja si-a invitat fanii sa aleaga pentru el ce ol va avea in cadrul show-ului.
Spectacolele din Fuerza Bruta din România sunt prezentate de către Fundaţia Gimmzni, aşadar profiturile vor fi donate pentru a ajuta copiii defavorizaţi.
• Spectacolele vor avea loc pe 9 si 10 Decembrie. Vor fi două pe zi, iar orele la care încep sunt 6 :00PM şi 9 :00PM
• Preţul întreg al unui bilet este 445lei (evening show), respectiv 495lei (night show)
• Pentru mai multe informaţii despre show şi update-uri frecvente, puteţi accesa www.facebook.com/FuerzaBrutaInRomania sau www.fuerzabrutaromania.com sau www.fuerzabruta.ro
• Uber oferă gratuit o cursă dus-întors pentru spectacolul Fuerza Bruta de până la 25 lei fiecare. *Doar pentru utilizatori noi

 


Despre Fuerza Bruta
Fuerza Bruta este un spectacol dinamic de teatru și acrobații care durează 70 de minute, care a fost descris de către Variety Magazine ca fiind un show “care te lasă cu gura căscată”. Celebrul show de pe Broadway este un sold-out, care însumează peste 1.8 milioane de bilete vândute până la ora actuală. Este un spectacol care garantează un eveniment grandios pentru publicul român. Acrobații accelerează la maxim pe o bandă rulantă imensă, fug printr-o serie de pereți mișcători, sunt suspendați în aer și înconjurați de apele mării Mylar, iar superbele gimnaste realizează contorsiuni incredibile în apele care se afla deasupra publicului. Pe scurt, Fuerza Bruta promite o experiență care stimulează toate cele cinci simțuri!


Impresionantul spectacol a fost nominalizat de curând la Latin Grammy Awards.
Spectacolele Fuerza Bruta au fost urmărite cu interes de către Bezonce, Jay-Z, Jessica Alba, Penelope Cruz şi multe alte celebrităţi.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.