Fractal Universe / Apa Sambetii / Rancorum live in Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
marți, 23 octombrie '18
Marti, 23 octombrie, Final Step Productions va asteapta in Quantic la o seara dedicata stilurilor progressive si death metal. Mai multe detalii

Fractal Universe, o trupa exceptional de tehnica, ajunge in Bucuresti pentru prima oara, pentru a prezenta fanilor romani albumul lansat in 2017, "Engram of Decline". Alaturi de acestia, pe scena vor mai canta deja cunoscutii Apa Sîmbetii si o trupa la inceput de drum, Rancorum, ambele trupe avand inca multe de aratat pe scena underground romaneasca si nu numai.

FRACTAL UNIVERSE:
 
 
RANCORUM:
 
══════════════
 
BILETE:
25 lei - presale
30 lei - la intrare si in ziua concertului
 
Marti, 23 octombrie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.