Exclusiv pe iabilet.ro

/FORM Days - Music & Arts Festival

Cluj-Napoca, Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, România
26-28 august '22
Organizatorii festivalului /FORM Days, clubul /FORM Space, ne-au rugat sa va trimitem urmatorul mesaj alaturi de informarea ca ei se vor ocupa integral de refunds pentru festival:

"Cu părerere de rău, vă informăm că /FORM Days 2022 nu va avea loc. Această decizie se datorează mai multor factori - lipsa de predictibilitate a valurilor de covid, criza în aviație care afectează transportul logistic al artiștilor doriți și conflicte de program cu trupele pe care le așteptăm cu toții. Cumulul acesta de neajunsuri nu ne permit să livrăm festivalul pe care ni-l doream, la nivelul calitativ pe care-l meritați.

Suntem onorați de sprijinul și înțelegerea voastră în ultimii ani, cu toate incertitudinile și amânările. Din nefericire, e timpul să zicem stop și să sperăm la un context mai bun în viitor. Fiecare veți fi rambursați cu contravaloarea biletelor. Vă rugăm să completați formularul de mai jos, până pe 15 septembrie 2022, pentru a primi banii înapoi.

https://u3nl65i2vo0.typeform.com/refundrequests

Vom procesa cererile, cu intenția de a transfera fondurile pentru fiecare bilet valid, în termen de 30 de zile. Info: [email protected]

Ne pare rau de situatie,

Echipa iabilet.ro

Mai multe detalii