Exclusiv pe iabilet.ro

Fool’s Quiz Night

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
marți, 26 mai, ora 20:00
Vino la The Fool să-ţi testezi cunoştinţele de cultură generală, atenţia şi logica şi să ai o seară faină în oraş cu prietenii tăi!

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii
Fă-ţi echipă formată din minim 2, maxim 8 persoane şi hai să te lupţi pentru podium!
 
Primele 3 echipe cu cele mai mult puncte vor fi recompensate.
Locul 1 primeşte invitaţii la un show din The Fool.
Locul 2 va avea reducere la bar în seara quiz-ului de 30%.
Locul 3 va avea reducere la bar în seara quiz-ului de 15%.

În plus, oferim un premiu Jackpot! Unul dintre concurenţi va fi ales prin tragere la sorţi şi i se va pune o întrebare. Dacă răspunde corect primeşte o invitaţie dublă la unul din show-urile The Fool.

Când comedianţii au auzit că ţinem Quiz Night, le-au sclipit ochii şi au zis că îşi fac şi ei echipă. Încă nu ştim cine, nici câţi vor veni, dar un lucru e sigur: una dintre echipe va fi formată doar din comedianţi.

Biletele sunt cu acces general. Fetele de la intrare vor avea grijă ca echipele să stea unite.

Info: 0744 651 760
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!