Exclusiv pe iabilet.ro

Folk & Metal Fest IV

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
29-30 septembrie '17
Rusidava Music va prezinta cea de a 4-a editie de Folk & Metal Fest in perioada 29 - 30 septembrie 2017. Mai multe detalii

Ne adunam cu mic cu mare in Quantic Club, pentru 2 seri memorabile, cu multe suprize pentru iubitorii de Folk Metal si nu numai.
Nu vor exista bilete pe zile, pretul abonamentelor pentru cele 2 zile de festival sunt urmatoarele:

Early Bird - 80 lei - primele 100 abonament
Presale 1 - 95 lei - 200 abonamente
Presale 2 - 105 lei - 200 abonamente
Presale 3 - 115 le -i 300 abonamente
Venue - 125 lei

Programul va fi anuntat cat de curand!

Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Arkona - slavic/ pagan folk metal

Cea mai in voga trupa din Rusia a momentului revine in Romania dupa 2 ani. Anul acesta trupa Arkona sărbătorește 15 ani de activitate și au pregătit fanilor un show special și un setlist de 90 min pentru turul lor aniversar, așa că avem plăcerea de a asculta la București cele mai bune piese din toată discografia lor.

https://www.arkona-russia.com/

https://www.facebook.com/arkonarussia/


Cruachan - folk metal

Avem deosebita placere de a-i avea ca unii din invitatii nostri speciali la cea de a 4-a editie de Folk& Metal Fest, pe veteranii folk metalului irlandez – Cruachan – care au fost foarte incantati de faptul ca se vor intoarce in Romania si promit un show special, energic si voie buna.

http://www.cruachanireland.com/

https://www.facebook.com/cruachanclan/

https://www.youtube.com/user/cruachankeith


Grai - folk metal

Noua senzatie a folk metalului european vin pentru prima data in Romania la cea de-a 4-a editie a Folk & Metal Fest. Tocmai din Tatarstan (Ru) vor poposi pe plaiurile mioritice la Bucuresti unde promit sa ne incante cu un spectacol energic de inalta clasa.

https://www.youtube.com/channel/UC3HBczD-j60MhTkh82pASzg

https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/


Welicoruss - pagan/ black metal

Cu experienta de peste 15 ani pe scena de metal europeana si cu 4 albume de studio, Welicoruss, o trupa ce a concertat in cadrul festivalurilor mari din vest, promite un show de exceptie.

https://www.welicoruss.net/

https://www.youtube.com/watch?v=IHO_tCW7maA

https://www.facebook.com/welicoruss/?ref=br_rs


An Theos - epic folk metal

Dupa un an de la lansarea albumului ''Semintia Daca'' insotit de videoclip la piesa ''Noaptea Sanzienelor'', trupa pregateste aparitia LP-ului ''Spre Cer'' ce va fi lansat in cadrul evenimentului. Formația este alcatuită din 8 membrii cu experiență, studiile muzicale si activitatea cu alte trupe punându-și amprenta asupra compozițiilor.

http://www.an-theos.com/

https://www.facebook.com/AnTheosBand/

https://www.youtube.com/watch?v=q4L7ENBvQ5Y


ADASTIA - symphonic power metal

Acum 2 ani trupa ADASTIA s-a lansat in randul muzicienilor de symphonic power metal din Romania. In acest timp ei au creat piese placute publicului alaturi de doua videoclipuri realizate din albumul "Shadows and Stories". Trupa promite un spectacol special in cadrul evenimentului.

https://www.facebook.com/adastia/

https://www.youtube.com/channel/UCNx2KMYxQu4dwUCRSJs_EWw


Blodiga Skald - orc folk metal

Italienii abordeaza un stil unic de orc metal inca din 2014 pe scene din diferite colturi ale lumii. Trupa este deja la al doilea album lansat, cel din urma fiind realizat pe parcursul acestui an. In aceasta toamna ei vor ajunge pentru a prima oara la Bucuresti si a doua oara in Romania in acest an, fiind prezenti la concerte in Cluj si Suceava si Celtic Fest din Beclean.

https://www.facebook.com/blodigaskald/

https://www.youtube.com/channel/UCJAb9Lk1xiIVhjY1iVREaDw


Open Access - power folk metal

Open Access este o trupa lansata in 2013 ce abordeaza stilul de power folk metal. Venita tocmai din Polonia, trupa va face show prin piesele lor de pe albumul "Over a Mountain Peak" pentru publicul romanesc si nu numai.

https://www.facebook.com/pg/openaccessband/about/?ref=page_internal

https://www.youtube.com/user/Lailaihei23


Ka Gaia An - pagan folk metal

Aparuta in 2008, bucurestenii povestesc traditiile pagane si folclorice dacice alaturi de influente de metal. Trupa este cunoscuta pe scena romaneasca dar si pe scenele vecine acesteia. Anul trecut trupa a lansat albumul "Neamul Dacilor" cu piese renumite precum ''Doina'', ''Joaca Dacii'' si ''Caluceanu''.

https://www.facebook.com/kagaiaan/

https://www.youtube.com/user/kagaiaan


Satanakozel - pagan folk metal

Tocmai din Rusia si lansata in 2003, trupa Satanakozel (СатанаКозёл) presteaza un stil pagan folk metal cu influente. Desi la inceput nu au fost foarte admirati in randul publicului rusesc, in prezent trupa este cunoscuta peste granitele tarii de origine. In 2015 au lansat cel de-al treilea album "The North" care contine 8 piese foarte enegice.

https://www.facebook.com/groups/91018405876/

https://satanakozel.bandcamp.com/


Eternal Fire - melodic black metal

Bucurestenii trupei Eternal Fire s-au fondat in 2013 in randul genului de black metal romanesc. Primul album, lansat in acelasi an, contine 4 piese cu influente de symphinc si pagan metal, albumul se intituleaza "Beyond Frozen Streams".

https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal/

https://www.youtube.com/channel/UCAC5FmsS1QX-sSs909Qyj8g

 

Recursive Delusion - experimental metal

Lansati de curand, trupa Recursive Delusion din Bucuresti incanta publicul prin stilul lor aparte de experimental metal. Trupa a concertat in diverse cluburi din mai multe orase, precum si la cateva festivaluri din tara. La sfarsitul anului trecut, ei au realizat primul single in format video "Final Resistance".

https://www.facebook.com/recursivedelusion/

https://www.youtube.com/channel/UCZu9acJhxqGm5J-FRmhzIWg