Fidelio - The Royal Opera

Happy Cinema, Sala 1, București
Soseaua Progresului 151-171 (Liberty Center), Bucuresti
duminică, 22 martie, ora 16:00
Fidelio - The Royal Opera

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Muzică Ludwig van Beethoven

Libretto Joseph Sonnleithner, Stephan von Breuning&George Friedrich Treitschke

Dirijor Antonio Pappano

Regizor Tobias Kratzer

Distribuție

Leonore (Fidelio) LiseDavidsen

Florestan Jonas Kaufmann

Rocco Georg Zeppenfeld

Don Pizarro Simon Neal

Marzelline Amanda Forsythe

Singura operă semnată de Beethoven este o capodoperă, o poveste înălțătoare despre risc și triumf.  În această nouă producție dirijată de Antonio Pappano, Jonas Kaufmann joacă rolul prizonierului politic Florestan, și Lise Davidsenpe al soției sale Leonore (degizatăca ‘Fidelio’) care pornește cu îndrăzneală să îl salveze.

Muzica include faimosul  Act I Quartet, corul Prizonierilor și interpretarea pasionantă a lui Florestan în Actul II. Punerea în scenă de Tobias Kratzer adduce împreună realitatea sumbră a Terorii din Franțarevoluționarășimesajulinspirațional al lui Fidelio despreumanitateaîmpărtășită.

Prețulunuibileteste 39 de lei achiziționat online sau 49 de lei la casa de bilete Happy Cinema.

 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.