Emeric Imre | Live Tomnatic @ Mojo

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
sâmbătă, 21 septembrie '19, ora 19:00
Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, Emeric Imre se intoarce la Mojo pentru un concert memorabil de inceput de toamna. Mai multe detalii

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, un artist profund, care compune piese destinate sufletului, fire poetică, Emeric Imre se distinge prin tot ceea ce face. S-a născut la începutul anului 1965, mama lui fiind jumătate româncă, jumătate poloneză, iar tatăl, jumătate maghiar, jumătate evreu. La îndemnul acestuia din urmă Emeric Imre s-a îndreptat spre muzică, începând să studieze vioara din clasa I.

Folkul înseamnă spontaneitatea creaţiei, responsabilitatea interpretului compozitor. „Profesionalismul nu e doar tehnică, e mai degrabă o atitudine faţă de muzică, de actul artistic, capacitatea de a descoperi sensuri noi în ceea ce cânţi, mereu şi mereu, de fiecare dată când urci pe scenă. Cu sensibilitate, redescoperi, zi după zi, frumosul şi esenţa vieţii, cu bucurii, miracole şi tot ce-ți este dat. Încă mă consider la început, am multe de făcut şi mă simt bucuros şi tânăr. Sunt atâtea bătălii frumoase de dus pe tărâmul muzicii, al iubirii şi a tot ceea ce înseamnă evoluţie. Mulţumesc, oamenilor care cred în muzica noastră, a celor ce trudim să menţinem importanţa de a cânta pe viu!”, mărturisește Emeric Imre.

Una din satisfacțiile artistului este faptul că „există o tânără generație care are nevoie de muzica folk”. Emeric Imre a lansat patru albume - „Nebun de alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018) și susține nenumărate concerte în toată țara.

☎ ☎️ Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Presale: 20 lei
Door fee: 30 lei
ℹ IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking

❗❗❗ Atentie! Concertul incepe la ora 21:00.

#Informatii utile ☑
*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.
*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca mesele sunt de minim 6 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare. 
Rezervarile ulterioare epuizarii locurilor sunt doar pentru bilete. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.