Tecuci: Dumbo cel isteț’

Caravana Teatru la Cinema la Ateneu Tecuci, Tecuci
str. 1 Decembrie 1918
duminică, 23 februarie, ora 11:00
Cei mici sunt invitați să li se alăture faimosului elefanțel Dumbo în lunga și fascinanta sa călătorie în găsirea fluturașului său. Mai multe detalii

În drumul său, Dumbo va fi acompaniat, pe lângă micii spectactori, și de  îngerașul său care îi va sta drept sfătuitor și îndrumător. Cu ajutorul copiilor, elefănțelul va reuși să răspundă ghicitorilor adresate de prietenii pe care îi va întâlni în calea sa și va reuși să destrame vraja Duhului. Odată ruptă vraja, acesta se va transforma în prinț și fluturașul într-o frumoasă prințesă.

Actorii vor da viață personajelor: Ursul, Crocodilul, Șarpele, Coco, Prințul Dumbo, Fluturașul, Îngerașul, Fifi, Duhul și Prințesa FlutureSpectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 9 ani.

Durata: 45 de minute

Preț bilete - 20 lei copii, 20 lei adulți

Copiii cu vârsta de peste 1 an platesc bilet, iar pensionarii care însoțesc copiii la spectacol au intrarea liberă.

Vă rugăm să vă prezentați la locație cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol.

Locație: Ateneu Tecuci – Strada 1 Decembrie 1918, 805300, Tecuci, România
Parteneri: Fundația Pelin, Ateneu Tecuci


Spectacol pus in scenă in cadrul proiectului ,,Caravana Teatru la Cinema la Ateneu Tecuci''

Powered by Teatru la Cinema

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.