Concert simfonic Adrian Petrescu si Filarmonica "Mihail Jora"

Filarmonica Mihail Jora , Bacau
Str. Razboieni, nr. 22
miercuri, 21 septembrie '16
La început de toamnă, Sala Ateneu a Filarmonicii ”Mihail Jora” are oaspeți de seamă. Miercuri, 21 septembrie, dirijorul si oboistul Adrian Petrescu, vine să ofere publicului din Bacău un concert simfonic extraordinar alături de Filarmonica “Mihail Jora”. Mai multe detalii

Adrian Petrescu, distins de către Președintele României cu Ordinul ”Meritul Cultural” Clasa I, are o impresionantă carieră artistică națională și internațională, fiind prim oboist al Filarmonicii George Enescu, dirijor permanent al Filarmonicii din Iași și inițiator al formatiei camerale "Romanian Brass", alcătuită din elita instrumentiștilor suflători la instrumente de alamă din cadrul Orchestrei Simfonice a Filarmonicii "George Enescu".

Cu o activitate concertistică bogată, împreună cu spectaculoasa orchestră a Filarmonicii “Mihail Jora”, vine să ofere publicului din Bacău un spectacol de excepție, de peste 70 minute, în care artistul Adrian Petrescu va dirija și interpreta apoi un repertoriu în calitate de solist.

Biletele la concert se găsesc în rețeaua Ia Bilet și pe iabilet.ro, dar și la Casa de bilete a Sălii Ateneu.

Concertul, primul eveniment ce face parte din Turneul național ARTfel, este organizat de "ARTfel acf", o companie tânără care promovează cultura ALTfel și susține generația tânără de artiști talentați.
Acest turneu se va desfășura în principalele orașe din țară, iar marele public va asista la spectacole de teatru, concerte simfonice și lansări de carte.


Pentru mai multe detalii vizitați pagina de facebook: ARTfel acf, https://web.facebook.com/Clubul.ARTfel/