Directia 5 @ Hugo The Office

Hugo - The Office, Cluj-Napoca
Str. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, parter
vineri, 25 octombrie '19, ora 20:00
Toamna aduce unul dintre cele mai așteptate evenimente la Hugo The Office. Mult îndrăgita trupa, Direcția 5, se întoarce la Hugo în clădirea The Office pentru o nouă seară plină cu cele mai frumoase cântece ale lor. Mai multe detalii

Direcția 5, trupa cu cele mai frumoase balade rock de dragoste, ne propune un spectacol încărcat de emoții, sentimente, romantism și bun gust. Cu mii de concerte la activ, Direcția 5 este una dintre cele mai iubite și așteptate trupe la Hugo, fiind un eveniment ce mereu are loc cu casa închisă. 

Vino la Hugo pe 25 octombrie, începând cu ora 20.00, să fii aproape de acești minunați artiști, să te bucuri și să fredonezi muzica lor, într-o atmosferă unică. Hugo îți garantează una dintre cele mai frumoase experiențe live, publicul fiind atât de aproape de artiști.

Locație: Hugo The Office, b-dul 21 Decembrie 1989, nr.77, clădirea The Office, parter

Dată și oră: 25 octombrie 1989, ora 20.00

Bilete: poți achiziționa bilete din restaurant sau online de pe iabilet.com

La cumpărarea biletelor online este obligatorie rezervarea locului în restaurant! Info și rezervări: 0755-024.000 sau rezervari@hugorestaurants.ro!

Preț bilet: 80 lei

 

Ne vedem la Hugo!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.