Dinner with the Doctor Michael Hollie M.D.

Clubul Diplomatic, București
Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr/ 2B
2-4 mai '18
Celebrul Doctor american Michael Hollie - recunoscut pentru implicarea in renumitul documentar "Eating You Alive", cat si initiator al programului educational "Dinner with The Doctor" vine pentru prima data in Romania, la invitatia INTEGRATIVE LIFE. Te asteptam! Locurile sunt limitate! Mai multe detalii
Acces conferință: ora 19:00

contact: 0724588935
 
mailto:contact@integrativelife.ro.
 
In cadrul conferintei,  Dr. Michael Hollie va prezenta solutiile pe care le putem adopta in viata de zi cu zi pentru a ne intari imunitatea, pentru a preveni sau trata cele mai prezente boli ale societatii actuale- bolile de inima, cancerul, diabetul si obezitatea. Mai mult de atat, in timpul conferintei va fi servita o cina cu preparate delicioase, pregatite fara ulei, din legume si cereale organice, integrale, asa incat fiecare participant va avea sansa sa experimenteze gusturi noi.  

Vei descoperi cum poate fi gatita mancarea pentru a fi exprem de gustoasa si nutritiva. Evenimentul este unul aparte, experienta culinara se va imbina cu multitudinea informatiilor stiintifice oferite direct de Dr.Michael Hollie.
 
Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.