CRIZE - lansare single & video / Expirat / 06.11

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 6 noiembrie '19, ora 21:00
Pe 6 noiembrie ne reîntâlnim cu Crize la Expirat pentru lansarea unui nou single şi videoclip. Special guest: Chimie. Opening act: Green Shepherd. Mai multe detalii

Crize” a început să compună piese și să susțină concerte la începutul anilor 2000. Până astăzi au înregistrat cinci materiale discografice, dintre care cel mai recent a fost EP-ul “17”, lansat în anul 2018. Acesta marchează primii 17 ani ai formației și a fost urmat la scurtă vreme de single-urile Monolog, Să nu mă ai, și Venin. “Crize” a susținut concerte la diverse festivaluri și în numeroase cluburi, a efectuat turnee naționale iar în 2019 lansează noi materiale și este din ce în ce mai prezentă în fața publicului.

CRIZE are următoarea componenţă:
- Shole - voce
- Mircha - synths
- Bogdan Cristea - tobe
- Dhope - bass
- Ștefan - chitară
- Kinnu - chitară

Facebook: www.facebook.com/crizeofficial
YouTube: https://www.youtube.com/user/crizeofficial
Instagram: https://www.instagram.com/crizeofficial
SoundCloud: https://soundcloud.com/crize-1

----------

În deschidere: Green Shepherd

Green Shepherd este o trupă bucureşteană de stoner rock care a luat fiinţă la începutul anului 2019. "Cvartetul" Green Shepherd, compus din Matei, Marian, Marius, Alex, abordează teme cu caracter personal ce se ivesc în viața fiecăruia, completându-le mai apoi cu tente groovy, alternative si psihedelice.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.