Cornel Ilie si trupa Victoria Art cântă, din inimă, pentru Gheorghe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
duminică, 7 ianuarie '18
Iubirea vindecă tot. Chiar și un cancer la stomac, boală care i-a shimbat viața lui Gheorghe Coroi, un tânăr de 18 ani, elev al unui prestigios liceu din București, care a câștigat până acum nu doar premii și admirație, ci și dragostea celor din jur. Pentru el, pe 7 ianuarie, de la ora 20:00, pe scena Hard Rock Cafe vor urca Cornel Ilie și câțiva dintre colegii săi de liceu, pentru un spectacol caritabil emoționant. Timp de 30 de minute, solistul trupei Vunk va cânta live, la voce și chitară, iar mai bine de o oră, colegii lui Gheorghe vor pune în scenă show-ul “Put Your Hands in The Air”, un musical despre liceeni, al cărui text este scris chiar de elevi, în timp ce muzica îi aparține lui Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf. Mai multe detalii


Inițiativa concertului caritabil a aparținut chiar colegilor de liceu, care s-au reunit în această formulă artistică, Victoria Art, pentru a contribui la strângerea sumei de 130.000 Euro de care are nevoie pentru a urma tratamentul la Spitalul WPK din Viena, Austria, singurul loc din care Gheorghe poate spera că va putea pleca însănătoșit, pentru a-și continua viața și a da, ca și până acum, tot ce este mai bun din el.


Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1- lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:

- 30 de lei, cu loc la masă, în sală
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.