Constanta: Andrei Irimia - Nuit Minimaliste - Live

Teatrul Pentru Copii Și Tineret "Căluțul De Mare", Constanța
Strada Aristide Karatzali, nr. 16
sâmbătă, 29 februarie '20, ora 19:00
Andrei Irimia aduce proiectul "Nuit Minimaliste" pe scena Teatrului pentru Copii & Tineret din Constanta. Mai multe detalii
Andrei Irimia este fascinat de capacitățile muzicii minimaliste, interpretate la pian, de a genera spații pentru o introspecție delicată, iar compozițiile sale deseori se construiesc în jurul unei serii de emoții care sunt explorate atent, cu scopul de a oferi celor care iau parte în proiectele sale o deschidere spre propriul sine.


Idee de la care, în toamna anului 2019, a lansat primul său album solo, “Nuit Minimaliste”, un omagiu adus melancoliei muzicii franceze minimaliste, pentru pian.

“În viziunea mea, melancolia reprezintă un filtru de autocunoaștere, care invită la explorarea interioară, la atenția față de emoții, la o mai mare disponibilitate pentru “răbdarea cu sine”. Iar în termeni muzicali, această “răbdare cu sine” se construiește prin linii melodice simple, minimaliste."
 
https://andreiirimia.com/
 
Important: Accesul în sală este deschis pentru adulți și pentru copii începând cu vârsta de 10 ani.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.