Concert Zucchero la Arenele Romane

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
duminică, 28 iunie, ora 20:30
Este confirmat că Zucchero revine în România în 2020, pentru a prezenta noul album D.O.C.!! Mai multe detalii

Am făcut o înregistrare „D.O.C.” ZUCCHERO, noul album al Originii controlate inedite, autentice și de calitate, a prezentat astfel artistului noua lucrare !!

ZUCCHERO, printre cei mai iubiți și apreciați artiști italieni din lume, cu peste 60 de milioane de discuri vândute, cu "D.O.C.", autentic și 11 piese și 3 piese bonus track.

Din aprilie 2020, D.O.C. World Tour 2020, cu Australia, Canada și Statele Unite pentru a ajunge succesiv în Europa începând cu luna mai, concertul de la București va fi inclus în datele europene, care va avea locația Arenele Romane pe 28 iunie 2020 începând cu ora 20:30.

Artistul se întoarce după 4 ani în România, pentru un concert care se promite spectaculos, în care noile melodii ale albumului D.O.C. si marile succese din trecut !! Biletele vor fi disponibile în avans pe:iabilet.ro începând de luni, 3 februarie 2020.

Pentru acest concert și numai pentru un număr limitat de bilete există o deschidere extraordinară de pre-vânzare, cu o reducere excepțională valabilă doar pentru o lună!!!!

D.O.C. "s a fost "conceput" de artist în Pontremoli în Lunisiana Soul și înregistrate între Los Angeles și San Francisco. Autorul a aproape tuturor pieselor, Zucchero a colaborat cu Rory GRAHAM (cunoscut sub numele de Rag'n'bone Man), Steve ROBSON și Martin BRAMMER (în Libertate), F. Anthony WHITE (cunoscut sub numele de Eg White) și Mo Jamil ADENIRAN (în Victimele Cool) și artistul scandinav Frida SUNDEMO (în lucrurile pe care le știți deja).

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.