Concert Vunk la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 11 aprilie '13

 

Sprint Media si Bestmusic.ro va invita joi, 11 aprilie 2013, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar trupavunk/">Vunk!

Puteti cumpara bilete la concertul VUNK dupa cum urmeaza:

- Cu 50 de lei acces normal cu loc la masa si 70 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia
- Cu 60 de lei respectiv 80 de lei VIP la Hard Rock Cafe (din ianuarie 2013) cu sau la intrare in ziua concertului

Da, online este MAI IEFTIN si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro ! 

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !

Pentru plata ramburs (Fan Curier) sau prin Ordin de Plata (OP) va rugam sa ne contactati la: 021 209 56 72 (intre orele 09:30 - 18:00 de Luni pana Vineri). Pentru comenzi mai mari de 30 de bilete, organizatorul ofera discount. Orice cumparator poate solicita de asemenea si factura fiscala.

Parteneri Media: Sapte Seri, Magic FM, infomusic.ro, Zonga, ele.ro, studentie.ro eva.ro, Ziare.com, Cinemagia.ro, 220.ro, METALHEAD.ro si trilulilu.ro.

Organizatorul ofera 6 bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati.
Pentru a intra in posesia lor, va rugam sa ne contactati.