Concert VUNK acustic – „Numai la doi” pe terasa Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 18 septembrie '20, ora 21:30
Cornel Ilie şi Gabi Maga din trupa Vunk sunt de părere că seara de vineri e mai frumoasă pe terasa Hard Rock Cafe. Dacă şi tu crezi la fel, vino alături de ei pe 18 septembrie, la un concert special, derulat sub titulatura “VUNK - Numai la doi”. Mai multe detalii

Care este de fapt ideea ne spune chiar solistul Cornel Ilie: „VUNK - Numai la doi este un spectacol în care, împreună cu Gabi, vom cânta hituri VUNK și piese din perioada Vank, în variantele lor acustice. Vom fi doi prieteni buni în fața altor prieteni, povestind despre muzică și prietenie, între un pian și o chitară acustică.”

Aparent simplu, dar irezistibil, nu-i așa? ????

Indiferent dacă hiturile Vunk te-au însotit prin aventurile verilor demult trecute sau au intrat în viața ta abia de curând, te așteptăm să le descoperi și în varianta lor acustică, pe 18 septembrie, de la ora 21.30.

 

Biletele au următoarele prețuri:

- Categoria I: 89 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 69 de lei, cu loc la masă pe terasă.


Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️ Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masă;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.