Concert tribut U2 cu Zen Garden

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
miercuri, 29 martie '17, ora 22:30
Pe 29 Martie ești invitat la un show live plin de savoare și spectacol în Orașul cu Chef de Viață! Energie, talent și distracție fără limite sunt doar câteva dintre promisiunile acestei seri incendiare pe care vrem să o petrecem alături de tine. Mai multe detalii

Vino să asculți melodiile tale preferate ale formației U2 cântate de o trupă senzațională, care își va ține publicul în extaz cu fiecare acord de chitară.

Zen Garden este trupa tribut oficială a formației U2, beneficiind de prezența lui Zeno Sala, celebrul vocalist considerat sosia lui Bono Vox.

Zeno Sala și Zen Garden au reprodus în ultimi 12 ani cele mai bune show-uri U2 în toată Italia, Olanda, Elveția, Spania, Turcia, Irlanda, Slovenia, USA și America de Sud, susținând mai mult de 3.200 de concerte.

Concertul este susținut de videoproiecția originală U2.

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

Rezervările se fac la: 

- FORMULARUL DE MAI SUS
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.