Concert The Deep Sound of Space by Peter Gate

Arcub, București
Str. Lipscani, Nr. 84-90
miercuri, 9 octombrie '19, ora 18:30
Sunetele planetelor și muzică electronică într-un concert marca The Deep Sound of Space Mai multe detalii

Miercuri, 9 Octombrie 2019, începând cu ora 18:30, vă așteptăm în București la o experiență unică, la Arcub, în Sala de spectacole. Un concert de muzică electronică The Deep Sound of Space LIVE, concept unic  prin tematică și includerea în muzica albumului a fragmentelor de sunete produse de planete dar și a diverselor  sunete din spațiu. ( https://www.instagram.com/the_deep_sound_of_space )

Teaser eveniment: https://www.youtube.com/watch?v=1Df5Ekn_-J8

Piesele ce vor alcatui programul concertului fac parte din noul album intitulat  “3 6 9”, care va fi lansat în luna septembrie 2019. Primul clip video al acestui album este creația artistului vizual Matei Băcanu și este dedicat piesei Afterman. Întregul clip este o animație 3D care surprinde în profunzime conceptul unei rase umane post apocaliptice bazată pe existența acestei rase hibride prin sunet. (https://www.instagram.com/unmatei )

The Deep Sound of Space este un proiect muzical conceptual, creat de Peter Gate, care îmbină muzica electronică cu inserții melodic clasice, având în centrul creației dorința de inovare iar universul ca sursă de inspirație. (https://www.facebook.com/thedeepsoundofspace)

The Deep Sound of Space este o continuare a proiectului de excelență The Deep Sound of Maramureș, un proiect inclus în cursurile profesorului Lee Blackstone de la New York State University, SUA.

Acest proiect care a promovat valorile României și ale Maramureșului prin sunetele tradiționale îmbinate cu muzica experimental-electronică,  s-a bucurat de un success internațional în numeroase concerte în țară și străinatate, și totodata în trasmisia specială la New York. (https://soundcloud.com/petergate )

Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet. Preț bilet 50 de RON.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Data și ora: 09 Octombrie 2019, 18:30.

Locație: Sala de Spectacole, Arcub, str. Lipscani nr. 84-90, București

Parteneri: Comics Didactic, Matei Băcanu, Iulia Gorneanu, Romanian Design, Bau Handler Group

Parteneri media: Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Telekom Electronic Beats, IA Bilet, Radio România Cultural, Radio Prodiaspora, Ziarul Miorita SUA.