Concert Sur Austru în premieră la Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
vineri, 31 mai '19, ora 19:00
Sur Austru, noul proiect al membrilor din ultima componență Negură Bunget, are la bază o tematică muzicală inspirată din natura și folclorul transilvănean. La mai puțin de un an de existență trupa a reușit să intre în circuitul național si internațional, având până acum 20 de concerte la activ, dintre care, cele mai importate ar fi : REF2018, Paris, Milano, Napoli, Bresso, Bratislava, București (Arenele Romane), Cluj, Oradea, Arad. Mai multe detalii

 

Psihoza death metalului contaminează Bucureștiul! În seara zilei de 31 mai Saddayah readuce "Apopheny of Life" în capitală, dar vine și cu piese în premieră!

După o muncă intensă și o așteptare de trei ani, "Apopheny of Life" (primul disc al deatherilor ploieșteni) a prins formă finală, materialul fiind lansat de casa de discuri Loud Rage Music în septembrie anul trecut.

 

Program eveniment:

19:00 -> Acces public

21:00 -> Saddayah

22:00 -> Sur Austru

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.