Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Smiley

Hard Rock Cafe , București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
marți, 23 noiembrie, ora 21:30
Salutare,

Smiley, prin intermediul nostru, va transmite urnatorul mesaj: “In vremurile acestea complicate nu poti sa-ti faci niciun plan. Imi pare rau ca trebuie sa amanam concertele de astazi 21 septembrie si de maine 22 septembrie de la Hard Rock Cafe. Din pacate, doi dintre colegii mei sunt pozitivi Covid. Din respect pentru oameni si reguli, ne vom vedea la o alta in noiembrie. Imi pare rau ca nu mai putem trai acum bucuria acestor intalniri, dar va promit ca ma voi revansa big time! Aveti grija de voi! Sanatate tuturor!”

Concertele se reprogrameaza dupa cum urmeaza: cel de pe 21 septembrie pe 23 noiembrie iar cel de pe 22 septembrie pe 24 noiembrie. Biletele raman valabile!

Siguranta voastra si a artistilor este pe primul loc!

Echipa BestMusic

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. Mai multe detalii