Concert SKA-NK la Inksane St. Patrick’s party

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 17 martie '18, ora 22:00
Seria de petreceri Inksane party revine cu o nouă ediție pe 17 martie, când vom transforma sărbătoarea irlandeză de St. Patrick’s day în Inksane St. Patrick’s party. Mai multe detalii

Invitați speciali ai acestei ediții sunt cei de la trupa Ska-nk din Baia Mare, care vor susține un concert inedit de Happy Punk for Happy People.
O altă noutate pentru conceptul petrecerilor Inksane, va fi momentul Inksane Battle.

Battle în care se vor “întrece” in muzici preferate, 2 artiști din România, pasionați de tatuaje. Câștigâtorul fiind ales de către publicul prezent la eveniment.
Fane la Platane ne va pregăti cu muzică Inksane pentru concertul Ska-nk iar apoi, tot cu el vom dansa și fredona până dimineața.

Extra fun: Tatuaje, inksane music, proiecții, drinking games, expozitie, photo booth.


Dress code: Green

Evenimentpe Facebook:
https://www.facebook.com/events/2074937009409362/ 

Pagină oficială Ska-nk:
https://www.facebook.com/skaaaa.nk/ 

Un eveniment marca INKSANE PARTY – the only inksane party for ink lovers

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.