Concert Rona Hartner & The Zuralia Orchestra

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 21 februarie, ora 23:15
Vineri - 21 februarie - te invităm la un spectacol grandios alături de Rona Hartner și The Zuralia Orchestra, un show marca Hora din Balcani cu ritmuri săltărețe și muuult #ChefDeViață. Mai multe detalii

Hora din Balcani este un proiect independent care a luat naștere din dorința de a promova cea mai pură formă de distracție și socializare balcanică: hora, jocul și voia bună. Vă invităm pe toți la cele mai frumoase evenimente marca Hora din Balcani

Acces: 20:00 // Show: 23:15

Actriță și cântăreață, Rona Hartner este supranumită de presa franceză ”Tornada” , fiind o explozie de energie și talent. Artista cunoaște șapte limbi (franceza, engleza, germana, spaniola, italiana și rroma). Ea cântă și la câteva instrumente precum saxofonul, chitara și pianul. 

The Zuralia Orchestra interpretează sub îndrumarea lui Aurel Mirea un nou gen de muzică fusion ce combină folclorul românesc şi muzica autentică gipsy cu jazz, reggae, latino sau muzică orientală,vrăjind cu spectacolele lor nenumăraţi iubitori de muzică.

Biletele au prețurile:
45 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă  
30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă 

IMPORTANT:

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor


Rezervările se fac la 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.