Concert Ro-Mania, Datina, Ionica Morosanu, Etno, Ho-ra, “………și joacă” @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
duminică, 6 septembrie, ora 19:00
„...și joacă” un spectacol de muzică etno așteptat de toți românii! Vino și tu să petreci alături de noi într-o atmosferă unică la FamilyFest Island pe data de 06 septembrie, începând cu orele 19:00. Mai multe detalii

Pe scenă vor evolua pe rând Trupa Ro-Mania, Trupa Datina, Ionică Moroșanu, Etno și Ho-ra. După o pauză de mai bine de 5 luni, artiștii așteapta să vă cânte îndrăgitele lor piese.
Hai și tu pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island, să cântăm și să dansăm împreună!


• Vă recomandăm să purtați mască de protecție în locația #FAMILYFEST Island.
• Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
• Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.