Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Mihai Margineanu (in interior)

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 16 octombrie, ora 22:00
UPDATE: Conform deciziei de a inchide restaurantele luata de autoritati incepand cu 7 octombrie, concertul se va reprograma. Revenim cu detalii curand. Mai multe detalii

Pe 16 octombrie, de la ora 22:00, Mihai Mărgineanu şi trupa sa revin la Hard Rock Cafe cu un show autentic, anecdote savuroase şi hituri pe saturate. Vino să cânţi “Mă iubeşte femeile”,”Gore din Chitila”, “Zariţa” sau “Jana”, într-o seară în care distracţia nu are limite! Concertul va avea loc in interior.

Important:

 

✔Pentru a lua cina, îți recomandăm să vii cu 2 ore înainte de începerea concertului. Atâta timp cât formația este pe scenă, este permis doar consumul băuturilor îmbuteliate. Consumul de mâncare este interzis, așadar toate mesele vor fi debarasate cu 15 minute înainte de ora de începere.

✔Pentru siguranța ta și a celor din jur, te rugăm să porți mască de protecție de la intrare până la masă, atunci când nu stai la masă și pe toată durata desfășurării concertului, conform normelor în vigoare.
✔ Biletele se vând în pachete de 2, 3, 4, 6, conform meselor din restaurant și există un număr limitat de pachete din fiecare tip, disponibilitatea putând fi verificată pe IaBilet.ro;
În caz că veți cumpăra mai mult de 6 bilete, vă vor fi alocate mese alăturate, distanțate conform normelor.
✔ Momentan nu avem posibilitatea de a vinde bilete individuale. În cazul în care vrei să te alături unui grup care a cumpărat deja bilete, te rugăm să ne contactezi la 0754 400 900.
✔ Copiii, indiferent de vârstă, plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
✔ Nu este permis ca spectatorii să danseze, să vină în fața scenei, să ocupe culoarele sau spațiile dintre mese.

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se fac doar după achiziționarea biletelor.

 

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;

✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 6 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.

✔️Pentru a evita aglomerarea, te rugăm să respecți fluxul de intrare / ieșire conform marcajelor.

✔️În timpul concertului, nu părăsi locul care ți-a fost alocat la masă, dacă nu e neapărat necesar. În cazul în care o faci pentru a merge la toaletă sau la locul pentru fumat, te rugăm să porți masca de protecție.

 

 Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta şi dansează nestingheriţi, pentru că showurile lui vin garniste cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz.


Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant, reușind să lanseze 6 albume și să aibă colaborări cu diverși artiști, printre care Paraziții și Cheloo. Mărgineanu este cunoscut cinefililor și din rolul lui Ardiles, pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, unde asigură și coloana sonoră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele prețuri:

- VIP: 109 de lei, cu loc la masă în fața scenei
- Acces General: 69 de lei, cu loc la masă în sală 

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.