Concert Markus Schulz

Kristal Club, București
Bvd. Regina Elisabeta nr.34, Sector 1
sâmbătă, 3 noiembrie '18, ora 22:00

Cotat ca fiind unul dintre cei mai importanţi DJ la nivel internaţional şi DJ-ul numărul unu în SUA, Markus Schulz a colaborat până acum cu zeci de nume grele ale industriei muzicale internaţionale, printre care Madonna şi Depeche Mode. DJ-ul american a fost votat în 2012 şi 2014 drept cel mai bun DJ din America, conform revistei DJ Times.

Viitorul său album poartă numele de "We are the light" şi va include colaborări cu artişti români, precum Smiley şi Alina Eremia. Cu aproape 20 de ani de carieră în spate, muzicianul a simţit nevoia unei influenţe româneşti în melodiile sale. Mai multe detalii

Markus Schulz a concertat de curand la festivalul de la UNTOLD pe scena trance.

In 3 noiembrie 2018, Markus Schulz va concerta la Kristal Club avand ca special guests : 4Strings, Adina Butar, Nifra si Fisherman.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.