Concert M.S. - 20 de ani

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 24 septembrie, ora 19:00
Joi, 24 septembrie 2020 , iubitorii de rock vor putea lua parte la concertul trupei M.S. in Gradina de Vara Quantic. Mai multe detalii

Recitalul de doua ore va cuprinde piese de pe cele 4 albume ale trupei si hit-uri mai vechi compuse de Doru "M.S." in perioada 1986 -1992 pe cand era liderul trupei Voltaj.

Formatia M.S. care anul acesta implineste 20 de ani de la infiintare, a editat 4 albume in format CD incepand cu Rugina nu moare (2002), apoi A Breath Of Fresh Air (2006), A' venit baietii!!! (2010) si Carne de tun (2017) a carui lansare a fost chiar in Quantic si care va fi disponibil pentru achizitionare la concert.

Ultima realizare a trupei este videoclipul Sturmgeschütz lansat in luna martie inainte ca virusul Covid sa blocheze toate activitatile.

Lineup: Cosmin Aionita - voce, Mihai Ionescu - chitara, Andrei Tatu - chitara, Marian Leusteanu - bas, Doru Istudor - tobe.

Va asteptam la o seara de Heavy Metal, bere si voie buna! Long Live Rock'N'Roll!!!

M.S website - www.msmetal.net 
M.S. YouTube - www.youtube.com/MSmetalnet 
M.S Facebook - www.facebook.com/MSmetalrock/ 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.