Concert Lena Papadopoulou - The Sweetheart of Greece

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 23 martie, ora 23:45
Sâmbătă - 23 martie - ne pregătim de Ziua Greciei cu un eveniment uriaș pe scena Berăriei H: LENA PAPADOPOULOU "The Sweetheart of Greece" cântă pentru prima dată în România, alături de band-ul cu care a cucerit marile scene ale Europei. Mai multe detalii

Cunoscută pentru farmecul și talentul ei incredibil, LENA PAPADOPOULOU este una dintre cele mai apreciate artiste din Grecia și Balcani. În cei peste 10 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, artista din Salonic a dat lumii super hit-uri ca "Thelo Trella", "Kathe Nihta", "Apagoreumeni agapi" și multe altele, iar acum ai ocazia să le asculți LIVE, în Orașul cu Chef de Viață - Berăria H.

Încercuiește data și anunță-ți prietenii să nu-și facă planuri: pe 23 martie, la Berăria H se prefigurează o Seară Grecească de neuitat cu 7 artiști de top pe scenă, cu muzică și dansuri grecești, de la care nu ai voie să lipsești.

*** Accesul în sală se face după ora 22:00! ***
Show: 23:45

Bilete:
125 LEI - Cat. A presale - în faţa scenei cu loc la masă (in limita a 150 de locuri)
70 LEI - Cat. B presale - acces general cu loc la masă in limita a 250 de locuri)
40 LEI - Cat. C presale - părţile laterale cu loc la masă (in limita a 150 de locuri)

IMPORTANT:

✔ Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.
 
Rezervările se fac la:0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.