Concert Irina Sârbu pe terasă

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 1 octombrie, ora 21:00
Terasa Hard Rock Cafe devine locul de întâlnire pentru fanii jazz-ului pe 1 octombrie. Cu un stil interpretativ inconfundabil, Irina Sârbu vă invită de la ora 21.00, la “Autumn in Bucharest”, un concert special ce va aduce jazz-ul american la Bucureşti! Acompaniază la pian Puiu Pascu. Mai multe detalii

Cântăreață, pianistă și actriță, Irina Sârbu se detașează net prin soliditatea unei cariere construită temeinic pe parcursul a peste 13 ani de activitate. Cu o tehnică spectaculoasă, o sensibilitate și un timbru cu totul speciale, Irina imprimă o notă de originală personalitate unui repertoriu cuprinzător și divers în care jazz-ul și muzica românească ajung să aibă poziții privilegiate. Cariera ei a fost marcată de nenumărate apariții în festivaluri și concerte, atât în țară cât și în străinătate. În seara de 1 octombrie, îi va sta alături pianistul Puiu Pascu, iar împreună ne vor purta prin lumea jazz-ului.

Prețul biletelor este de 25 de lei.

Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

 Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
 Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
 Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masa;
 Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
 Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
 Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.