Concert Implant Pentru Refuz

sâmbătă, 1 iulie '17
Trupa Implant Pentru Refuz concerteaza pe data 1 iulie in Cetatea Oradea in cadrul Backyard Acoustic Season. Mai multe detalii

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolaltă 16 artiști și formații în opt concerte acustice pe timp de vară într-un spațiu urban alternativ din inima Bucureștiului. În acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmând să aibă loc la Timișoara și la Oradea! 
Backyard Acoustic Season la Oradea va avea loc în Parcul Cetatii Oradea,  iar programul concertelor este următorul:
10 iunie: Luna Amară 
1 iulie: Implant Pentru Refuz
8 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”
22 iulie: Travka
5 august: The Mono Jacks
19 august: Robin and the Backstabbers
2 septembrie: byron
17 septembrie: Coma
Biletele la concerte se gasesc in reteaua iabilet si costa 25 de lei in avans si 30 de lei in seara concertului la intrare.
Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: http://fb.com/AcousticSeason.ro!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.